zondag 3 oktober 2010

Vaarwel ZOMER!

Wat een heerlijke ZONdag was het vandaag. We waren lekker braaf in de tuin aan het werk, toen Bo ineens opperde om naar het strand te gaan. Dat vonden we zo'n spontane ingeving (en bovendien een briljant plan), dat we het meteen ingewilligd hebben!
De meiden doken eerst in het zand, op zoek naar schelpjes, en renden daarna op een holletje naar de vloedlijn. Ze hadden hun laarsjes aan, dus mochten ze een stukje het water in.
Aanvankelijk heel voorzichtig schuifelden ze de zee in. Maar stukje bij beetje werd de grens verlegd, en binnen enkele minuten waren ze kletsnat tot hun knieƫn! Heerlijk toch? Lekker rondrennen in de vloedlijn; dat is toch alles wat een kinderhart verlangt op zo'n mooie dag? Luid gillend werden de steeds verder opkomende golven ontweken. Tis ook best spannend als je op de hielen wordt gezeten door zo'n likkende schuimgolf! Toen we naar de auto terugliepen, konden we precies horen waar de dames liepen; SOPSOPSOP. We hebben ze in hun onderbroek in de auto gezet, want hun laarsjes, sokken en broeken waren verzadigd met zand een zee.
We hopen natuurlijk op een fijne nazomer, maar het kan helaas bijna niet anders dan dat dit een van de laatste zomerse dagen was... Kijk en geniet!

Geen opmerkingen: