donderdag 7 januari 2010

Eerste balletles

Hoewel Bo het laatste halfjaar mentaal behoorlijk is gegroeid, blijft ze toch terughoudend over nieuwe dingen. Er was echter één ding waar ze maar over bleef "zeuren". Ze wilde zooooo graag op ballet.
Tegen een vriendinnetje dat ook op ballet zit zei ze vorige maand "Ik zit BIJNA op ballet!". Helaas woont dat vriendinnetje te ver weg om gezellig mee te gaan, en enig navragen in de klas leverde ook geen ballet-meisjes op. Dus hebben we zelf een balletjuf uitgezocht en ging Bo deze week helemaal "alleen" naar haar eerste balletles. Nou ja, het heet nog "kinderdans", maar het lijkt wel erg op ballet.
Ze mocht natuurlijk haar paarse balletpakje aan en liep behoorlijk zelfverzekerd naar binnen. Met grote ogen bekeek ze zichzelf in de immense spiegelwand en maakte een paar mooie poses. Mama mocht deze eerste les gezellig blijven kijken, en dat vond ze natuurlijk helemaal niet erg! De juf begon met een liedje van K3, dus dat was meteen een FEEST der herkenning.
En toen ineens... werd het haar teveel. En juist op dat moment was ik nietsvermoedend aan het filmen.
Het is een vertederend filmpje geworden.
De rest van de les heeft Bo veilig op mama's schoot gezeten, maar de laatste 5 minuten werd K3 weer opgezet en daar had Bo dan wel weer zin in. Volgende week gaan we het gewoon nog een keer proberen! Wordt vervolgd...

1 opmerking:

Lara zei

O, wat ziet ze er verloren uit zo! Maar wie weet vindt ze het volgende week leuker. Ik ga aanstaande zaterdag met Fee naar Chinese les. Ben ook erg benieuwd.

Groetjes!